Su'esu'ega fa'asologa o le fa'ailoga afifi i le 2021

Su'esu'ega fa'asologa o le fa'apipi'iina o mamanu i le 2021simg (6)

Talu mai le 2020, ona o le faʻalavelave faʻafuaseʻi o faʻamaʻi, pe a sili atu le taua o faʻatauga i luga ole laiga i lo tatou olaga i aso uma nai lo le taimi muamua, o oloa faʻailoga ua oʻo i luitau tetele.Talu ai o oloa e tatau ona faʻafeiloaʻi tagata faʻatau i le fale nai lo faleoloa, e faʻaogaina e faʻailoga atamai auala eseese e fausia ai fesoʻotaʻiga faʻalagona ma tagata faʻatau.

E i ai se aafiaga tuusao i luga o le faʻataʻitaʻiga masani o le afifiina o le mamanu i le 2021. A o afifi ma afifiina ua na o le pau lea o le mea e faʻafesoʻotaʻi ai tagata faʻatau i fafo atu o le oloa lava ia, o le faʻailoga ua siitia le tulaga, ma ua amata ona tatou vaʻaia o le afifiina o mamanu lava ia o se galuega o faatufugaga mai le faigofie ma pisinisi.

Su'esu'ega fa'asologa o fa'ailoga afifi i le 2021simg (1)

I le taimi nei, matou te fia faʻasoa atu ia te oe ni faiga faʻapipiʻi e lima e fesoasoani ai i le faʻailoga e fatuina se faʻailoga e le mafaagaloina i le 2021.

1. Poloka lanu o foliga fa'aola
O pa'i lanu i totonu o le afifi ua leva ona iai.Ae i le 2021, o le a tatou vaʻavaʻai i lanu fou, tuʻufaʻatasiga lanu tulaga ese, ma foliga mamafa eseese e aumaia ai se lagona vaivai, sili atu le natura i lenei faiga.

Su'esu'ega fa'asologa o fa'ailoga afifi i le 2021simg (2)

Nai lo o laina saʻo poʻo pusa lanu, o nei mamanu e sili atu le faʻaogaina o foliga le tutusa, laina lamolemole, ma o nisi taimi e foliga mai e pei o ni mamanu laiti e aumai saʻo mai le natura.O le toatele oi tatou e lokaina i totonu o le fale mo le tele o le tausaga, e le o se mea e ofo ai o nei elemene vaivai, faʻalenatura ma natura e mafai ona maua i le faʻasologa o ata o le 2021.

E ui o nei mamanu atonu e foliga mai e le masani ai i le taimi muamua, o lenei tuufaatasiga mataalia o elemene felagolagomai e fatuina ai se mamanu tutusa i se auala e fiafia i ai le vaai.

2. Fa'atusa atoatoa
A o'o mai i le fa'afiafiaina o mata, o le a se mea e sili atu ona fetaui ma mana'oga fa'alelei nai lo le fa'ata'ita'iga fa'atusa lelei atoatoa?

E ese mai le le atoatoa ma le faʻataʻitaʻiga faʻaola i le lanu faʻatusa mamanu, matou te faʻamoemoe e vaʻai i nisi o mamanu ma faʻailoga e atiaʻe i le isi itu, nai lo le fatuina o afifi e faʻaogaina ai le saʻo ma le faʻatusatusaina o faʻatusatusaga.Pe o ni ata laiti ma lavelave, pe lapopoa, matala, sili atu le faʻaogaina o mamanu, o nei mamanu e faʻaoga paleni e faʻamalieina ai le vaʻaia.

Su'esu'ega fa'asolo o le fa'ailoga afifi i le 2021simg (3)

E ui o poloka lanu faʻaola e faʻaosofia ai se lagona toʻafilemu, o nei mamanu e faʻafeiloaʻi i lo tatou manaʻoga mo le faʻatonu ma le mautu - o ia mea uma e maua ai ni lagona manaʻomia tele mo le vevesi o le 2021.

3.Packaging faʻatasi ma faatufugaga
O lenei mamanu mamanu e puʻeina le autu autu o lenei tausaga ma faʻaaogaina moni.Mai ata moni i ata vali, afifiina i le 2021 e maua mai ai musumusuga mai le gaioiga o faatufugaga - a le o le tuʻufaʻatasia i elemene mamanu poʻo le avea ma taulaiga o le faʻaleleia atili o le poto masani o le tatalaina.

8bfsd6sda

O le fa'amoemoe iinei o le fatuina lea o le fa'afoliga o suiga i luga ma le loloto, fa'ata'ita'iina le 'ano o le a e mauaina i luga o le tapoleni fou vali.O le mafuaaga lena e matua lelei ai le afifiina o aafiaga o lenei mamanu i oloa faaletino.

4. O le tamaʻi mamanu e mafai ona faʻaalia mea i totonu
O le mamanu o le afifiina e sili atu nai lo le teuteuga.I le 2021, e tatau i tagata mamanu ona faʻaogaina faʻataʻitaʻiga poʻo faʻataʻitaʻiga e fautua mai ai mea o le a maua e tagata faʻatau i totonu.

Su'esu'ega fa'asologa o fa'ailoga afifi i le 2021simg (5)

O nei mamanu e le o ni ata po'o ni ata moni, ae fa'alagolago i fa'amatalaga lavelave e fatu ai fa'amatalaga manino ma fa'ata'ita'i o le oloa lava ia.Mo se fa'ata'ita'iga, o se fa'ailoga e fai ai lauti fa'alima e mafai ona fa'aogaina fa'ata'ita'iga au'ili'ili e fai i fualaau 'aina ma la'au e fai ai lauti o tofo ta'itasi.

5.Application o lanu malo
I le faʻaopoopoga i faʻamatalaga auiliili ma faʻataʻitaʻiga, o le a tatou vaʻai foi i le tele o oloa o loʻo afifiina i le monochrome i le 2021.
Atonu e foliga faigofie lenei mea matagofie, ae aua le faaseseina.O lenei faʻataʻitaʻiga ma isi faʻataʻitaʻiga e tutusa lava le aʻafiaga, o se faʻailoga mautinoa lea, matua lototele, ae faʻapea foi avant-garde e faʻamaeʻaina se galuega faigata.

Su'esu'ega fa'asologa o le fa'apipi'iina o mamanu i le 2021simg (6)

O nei mamanu e maualalo le lalelei ma le mautinoa, e faʻaaoga ai leo mataʻutia ma susulu ma ata faʻaosofia lagona e taʻitaʻia ai mata o le tagata faʻatau.O lo'o i ai se eseesega fa'apitoa i le va o le fa'aali atu i tagata fa'atau totonu o se oloa ma ta'u sa'o atu ia i latou.E oʻo atu i le 2021, o le tauvaga i le matata o le e-fefaʻatauaʻiga e mautinoa lava o le a faʻaauau pea ona faʻateleina, ma o le faʻamoemoe o le tuʻuina atu o afifi tulaga ese mo faʻailoga o le a faʻaauau pea ona faʻateleina.I se lalolagi e mafai ai e tagata faʻatau ona vave faʻasoa se poto masani i luga o ala o fesoʻotaʻiga i le na o le tasi le kiliki o le ki, o le fatuina o se "taimi faʻailoga" faʻamalosi i le faitotoʻa o le tagata faʻatau o se auala faʻatuatuaina e faʻamautinoa ai e le faʻagaloina lau faʻailoga mo se taimi umi pe a uma le e lafo i totonu o le talone toe fa'aaogā.


Taimi meli: Au-02-2021